Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Building windows : Stockfoto
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.

Building windows

Bijschrift:
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153318368
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Chris Jongkind
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.409 x 2.253 px (28,86 x 19,08 cm) - 300 dpi - 2,96 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Building Windows Stockfoto 153318368Kantoor,Kantoorgebouw,Nacht,Raam,Gebouw exterieur,Zakenman,Buitenopname,Eén persoon,Bedrijfsleven,Mensen,Japan,Tokio,Alleen volwassenen,Alleen één man,Architectuur,Armen over elkaar,Beschouwing,Door het raam kijken,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Middlebare afstand,Onherkenbaar persoon,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select ©2007 Chris JongkindBusinessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.