Building windows : Stockfoto
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.

Building windows

Credits: 
Chris Jongkind
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153318368
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.409 x 2.253 px (28,86 x 19,08 cm) - 300 dpi - 2,96 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Building Windows StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Architectuur,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Beschouwing,Buitenopname,Door het raam kijken,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Japan,Kantoor,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Mensen,Middlebare afstand,Nacht,Onherkenbaar persoon,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Raam,Tokio,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zakelijke kleding,ZakenmanPhotographer Collection: Moment Select ©2007 Chris JongkindBusinessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.