Building windows : Stockfoto
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Building windows

Credits: 
Chris Jongkind
Bijschrift:
Businessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153318368
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.409 x 2.253 px (28,86 x 19,08 cm) - 300 dpi - 2,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Building Windows StockfotoKantoor,Kantoorgebouw,Nacht,Raam,Gebouw exterieur,Buitenopname,Zakenman,Bedrijfsleven,Eén persoon,Beschouwing,Japan,Mensen,Door het raam kijken,Tokio,Alleen één man,Alleen volwassenen,Architectuur,Armen over elkaar,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Middlebare afstand,Onherkenbaar persoon,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select ©2007 Chris JongkindBusinessman looking out window of Shin-Kokusai building, Tokyo.