Buenos Aires Boxing Club : Stockfoto
Portraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Buenos Aires Boxing Club

Credits: 
Shelby Ross
Bijschrift:
Portraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84788161
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.189 x 4.232 px (35,47 x 35,83 cm) - 300 dpi - 20,7 MB
Buenos Aires Boxing Club StockfotoCoach,Trainer,Sportschool,Boksring,In de camera kijken,Portret,Sportman,Alleen één man,Staan,Handdoek,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen man,Argentinië,Atletiek atleet,Binnenopname,Bovenlichaam,Buenos Aires,Close-up,Competitie,Echte mensen,Eén persoon,Fluorescentielamp,Focus,Fotografie,Frontaal,Hulp,Individualiteit,Leunen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Onscherpe achtergrond,Professionele sporter,Sportkleding,Vastberadenheid,Verticaal,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Copyright 2008 Shelby RossPortraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.