Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Buenos Aires Boxing Club : Stockfoto
Portraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.

Buenos Aires Boxing Club

Credits: 
Shelby Ross
Bijschrift:
Portraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84788143
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.184 x 4.200 px (35,42 x 35,56 cm) - 300 dpi - 20,1 MB
Buenos Aires Boxing Club StockfotoBoksen,Coach,Boksring,Sportschool,Trainer,Atletiek atleet,Tiener,Een groep mensen,Sportschoen,Tienerjongens,16-17 jaar,20-24 jaar,35-39 jaar,Argentinië,Binnenopname,Bovenlichaam,Buenos Aires,Competitie,Drie personen,Driekwartlengte,Echte mensen,Fluorescentielamp,Fotografie,Hulp,Individualiteit,Inspanning,Jong volwassen,Jonge mannen,Kijken naar,Lichtgewicht,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Professionele sporter,Sportkleding,Sportman,Staan,Ten voeten uit,Vastberadenheid,Vasthouden,Vechten,Verlicht,Verticaal,WedstrijdsportPhotographer Collection: The Image Bank Copyright 2008 Shelby RossPortraits of athletes and trainers at an Argentinian professional boxing gym.