EU Bruxelles, European Council. : Stockfoto
EEC, EU, European Council. Mail distribution. Members of parliament

EU Bruxelles, European Council.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
EEC, EU, European Council. Mail distribution. Members of parliament
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158359403
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.566 x 3.868 px (38,66 x 32,75 cm) - 300 dpi - 4,72 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Eu Bruxelles European Council StockfotoBelgië,Binnenopname,Brievenbus,Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Communicatie,Democratie,Europese Raad,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Leveren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Organisatie,Politiek,Post,Vasthouden,Vorm van communicatiePhotographer Collection: Photonica Henrik Sorensen . www.henriksorensen.com . mail@henriksorensen.comEEC, EU, European Council. Mail distribution. Members of parliament