bruised businessman looking to camera : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bruised businessman looking to camera

Credits: 
Howard Kingsnorth
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
111900771
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.465 x 5.197 px (29,34 x 44,00 cm) - 300 dpi - 4,46 MB
Bruised Businessman Looking To Camera StockfotoBlauw oog,Onhygiënisch,Mensen,In de camera kijken,Portret,Bedrijfsleven,Tegenspoed,Eén persoon,Taaiheid,Frontaal,In elkaar geslagen,Lelijkheid,Mislukking,Nederlaag,Wanhoop,40-44 jaar,Agressie,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Blauwe plek,Compleet pak,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Inspanning,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Portretfoto,Problemen,Studiofoto,Uithoudingsvermogen,Verticaal,Vlek,Volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: Iconica Howard Kingsnorth