Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
bruised businessman looking to camera : Stockfoto

Bruised businessman looking to camera

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
111900771
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Howard Kingsnorth
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.465 x 5.197 px (29,34 x 44,00 cm) - 300 dpi - 4,46 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bruised Businessman Looking To Camera Stockfoto 111900771Onhygiënisch,Bedrijfsleven,Mensen,Blauw oog,In de camera kijken,Portret,Tegenspoed,In elkaar geslagen,Lelijkheid,Mislukking,Wanhoop,40-44 jaar,Agressie,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Blauwe plek,Compleet pak,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Inspanning,Kleurenfoto,Nederlaag,Oudere volwassenen,Problemen,Studiofoto,Taaiheid,Uithoudingsvermogen,Verticaal,Vlek,Volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: Iconica Howard Kingsnorth