Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Brown Rat (Rattus norvegicus) eating spilt grain at night, Scotland, UK : Stockfoto

Brown Rat (Rattus norvegicus) eating spilt grain at night, Scotland, UK

Credits: 
Keith Ringland
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
128142943
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
4.288 x 2.848 px (36,31 x 24,11 cm) - 300 dpi - 5,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Brown Rat Eating Spilt Grain At Night Scotland Uk Stockfoto 128142943Grond,Nacht,Overgewicht,Rat,Britse cultuur,Buitenopname,Dier,Eten,Europa,Eén dier,Foerageren,Fotografie,Gewas,Graan,Groot,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Knaagdier,Lelijkheid,Plaagdier,Schotland,Symbool voor biologisch gevaar,Vectorafbeelding,Verwennen,Voeren,Vuil,Ziekte,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: Oxford Scientific