Broken Vase with Pink Lilies : Stockfoto
Broken ceramic vase with pink lilies on white background


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Broken Vase with Pink Lilies

Credits: 
PM Images
Bijschrift:
Broken ceramic vase with pink lilies on white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145668837
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.721 x 4.715 px (31,50 x 39,92 cm) - 300 dpi - 4,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Broken Vase With Pink Lilies StockfotoGebroken,Vaas,Huiselijk geweld,Bloem,Keramiek,Gesloopt,Beschadigd,Zonder mensen,Breekbaarheid,Tegenslag,Witte achtergrond,Achteloos,Fotografie,Idee,Kleurenfoto,New Jersey,Problemen,Studiofoto,Verenigde Staten,Verouderd,Verticaal,WaterleliePhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael DenoraBroken ceramic vase with pink lilies on white background