Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Broken Vase with Pink Lilies : Stockfoto
Broken ceramic vase with pink lilies on white background

Broken Vase with Pink Lilies

Bijschrift:
Broken ceramic vase with pink lilies on white background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
145668837
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
PM Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.721 x 4.715 px (31,50 x 39,92 cm) - 300 dpi - 4,12 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Broken Vase With Pink Lilies Stockfoto 145668837Gebroken,Vaas,Huiselijk geweld,Keramiek,Bloem,Gesloopt,Beschadigd,Zonder mensen,Witte achtergrond,Achteloos,Breekbaarheid,Fotografie,Idee,Kleurenfoto,New Jersey,Problemen,Studiofoto,Tegenslag,Verenigde Staten,Verouderd,Verticaal,WaterleliePhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael DenoraBroken ceramic vase with pink lilies on white background