Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
British Bull dogs in Union Jack coats : Stockfoto
British Bull dogs in Union Jack coats at a village fate

British Bull dogs in Union Jack coats

Credits: 
Peter Kindersley
Bijschrift:
British Bull dogs in Union Jack coats at a village fate
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146674015
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.700 x 3.793 px (48,26 x 32,11 cm) - 300 dpi - 13,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
British Bull Dogs In Union Jack Coats Stockfoto 146674015Britse vlag,Hondenjas,Bulldog,Halsband,Vlag,Hond,Park,Hondenriem,Nottingham,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Britse cultuur,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Groot-Brittannië,Hijgen,Horizontaal,Huisdier,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Mensen,Onderdeel van,Onderste deel,Staan,Twee dieren,Twee personen,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank This Image belongs to the copyright of Peter KindersleyBritish Bull dogs in Union Jack coats at a village fate