Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bride talking to mehndi artist : Stockfoto

Bride talking to mehndi artist

Credits: 
Zubin Shroff
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200181444-015
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.259 x 4.287 px (36,06 x 36,30 cm) - 300 dpi - 8,14 MB
Bride Talking To Mehndi Artist StockfotoBruiloft,Indiase cultuur,Indiase etniciteit,Gezicht aan gezicht,India,Alleen vrouwen,Bruid,Tatoeëren,Hennatatoeage,Menselijke hand,Mumbai,Zitten,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Chaise longue,Dag,Dierlijke voorpoot,Discussie,Fotografie,Geel,Haar naar achteren,Kleurenfoto,Lang haar,Levensgebeurtenissen,Lichaamsdeel van dieren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke vinger,Onderdeel van een serie,Oranje,Paars,Plant,Sari,Schilder,Schoonheid,Serre,Tevreden,Trouwjurk,Twee personen,Van de zijkant,Verticaal,Vloerbedekking,Voorbereiding,Zwart haarPhotographer Collection: Stone