Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Brick two storey suburban house, with exterior smokestack and chimney. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Brick two storey suburban house, with exterior smokestack and chimney.

Brick two storey suburban house, with exterior smokestack and chimney.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Brick two storey suburban house, with exterior smokestack and chimney.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774874
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.634 x 3.646 px (39,23 x 30,87 cm) - 300 dpi - 4,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Brick Two Storey Suburban House With Exterior Smokestack And Chimney Stockfoto1950-1959,20e eeuw,Begin,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,Gevel,Horizontaal,Kachelpijp,Nieuw leven,Omarmd,Omhelzen,Open haard,Relocatie,Verenigde Staten,Verhuizen,Vierkant,Vrijstaand huis,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Brick two storey suburban house, with exterior smokestack and chimney.