Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway : Stockfoto
Dec 1997.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway

Credits: 
Christopher Pillitz
Bijschrift:
Dec 1997.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200530011-001
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: , einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.463 px (43,94 x 29,32 cm) - 300 dpi - 14,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Brazil Sao Paolo People Playing Football On City Highway Stockfoto 200530011-001São Paulo,Brazilië,Voetbal,Stad,Verheven weg,Spelen,Reportage,1998,Brug,Buitenopname,Dag,December,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Middelgrote groep mensen,Onherkenbaar persoon,Pret,Saamhorigheid,Sport,Vriendschap,Vrije tijd,WandelenPhotographer Collection: Photonica Dec 1997.