Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway : Stockfoto
Dec 1997.

Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway

Bijschrift:
Dec 1997.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200530011-001
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Redactioneel - Alle soorten gebruik, Redactioneel gebruik, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Christopher Pillitz
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.463 px (43,94 x 29,32 cm) - 300 dpi - 14,3 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Brazil Sao Paolo People Playing Football On City Highway Stockfoto 200530011-001São Paulo,Brazilië,Voetbal,Stad,Spelen,Reportage,1998,Brug,Buitenopname,Dag,December,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Middelgrote groep mensen,Onherkenbaar persoon,Pret,Saamhorigheid,Sport,Verheven weg,Vriendschap,Vrije tijd,WandelenPhotographer Collection: Photonica Dec 1997.