Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway : Stockfoto
Dec 1997.

Brazil, Sao Paolo, people playing football on city highway

Credits: 
Christopher Pillitz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dec 1997.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Redactioneel - Alle soorten gebruik, Redactioneel gebruik, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200530011-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.463 px (43,94 x 29,32 cm) - 300 dpi - 14,3 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Brazil Sao Paolo People Playing Football On City Highway Stockfoto1998,Brazilië,Brug,Buitenopname,Dag,December,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Middelgrote groep mensen,Onherkenbaar persoon,Pret,Reportage,Saamhorigheid,Spelen,Sport,Stad,São Paulo,Verheven weg,Voetbal,Vriendschap,Vrije tijd,WandelenPhotographer Collection: Photonica Dec 1997.