Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boys (8-10) taking baseballs out of bucket, elevated view : Stockfoto
Dominican Republic

Boys (8-10) taking baseballs out of bucket, elevated view

Credits: 
Hans Neleman
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dominican Republic
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200290895-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.603 px (40,64 x 30,51 cm) - 300 dpi - 5,58 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boys Taking Baseballs Out Of Bucket Elevated View Stockfoto10-11 jaar,8-9 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Buitenopname,Dag,Een groep mensen,Emmer,Fotografie,Honkbal,Honkbal,Honkbalspeler,Honkbaltenue,Hoog standpunt,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Polsband,T-Shirt,Teamwerk,Vijf personenPhotographer Collection: The Image Bank Dominican Republic