Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg. : Stockfoto
UNITED STATES - Circa 1950s: Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg.

Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - Circa 1950s: Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773021
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.395 x 5.526 px (37,21 x 46,79 cm) - 300 dpi - 5,99 MB
Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg StockfotoKip,Eten,Retrostijl,Kind,Avondmaaltijd,Voedsel,Bijten,Thanksgiving,Winter,Zwart-wit,1950-1959,Europese etniciteit,Eén persoon,Jongens,Kindertijd,Kippenpoot,Mensen,1950,20e eeuw,Aantal mensen,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Biologie,Decor,Dierenthema's,Dranken en maaltijden,Fotografie,Herfst,Hongerig,In de camera kijken,Kalkoen,Maaltijd,Menselijk geslacht,Nationale feestdag,Portret,Portretfoto,Servet,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Witvlees,Zoölogie,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - Circa 1950s: Boy With Napkin Tied Around Neck Biting Into Turkey Leg.