Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy with his grandfather : Stockfoto
Boy with his grandfather resting on wall in Bergamo old town.

Boy with his grandfather

Credits: 
Rosmarie Wirz
Bijschrift:
Boy with his grandfather resting on wall in Bergamo old town.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
134037262
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.724 x 7.087 px (40,00 x 60,00 cm) - 300 dpi - 9,2 MB
Boy With His Grandfather Stockfoto 1340372621980-1989,Italië,Bejaard,Fotografie,Familie met meerdere generaties,Grootvader,Kind,Ouderwets,Overhemd,Volwassen,4-5 jaar,70-79 jaar,Actieve ouderen,Archiefbeelden,Benen over elkaar geslagen,Bergamo,Bril,Broek,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Grijs haar,In kleermakerszit,Jongens,Kindertijd,Kleinzoon,Kleurenfoto,Lombardije,Mannelijk,Mensen,Muur,Onschuld,Ontspanning,Oude stad,Retrostijl,Rusten,Saamhorigheid,Senioren mannen,Sober leven,T-Shirt,Ten voeten uit,Tevreden,Textiel,Twee personen,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Wit haar,ZittenPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1982 Rosmarie WirzBoy with his grandfather resting on wall in Bergamo old town.