Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy (8-10) wearing flying cap and goggles holding toy plane (B&W) : Stockfoto
Archival image

Boy (8-10) wearing flying cap and goggles holding toy plane (B&W)

Credits: 
FPG
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Archival image
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB06355
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.445 x 4.475 px (29,17 x 37,89 cm) - 300 dpi - 2,68 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Stockfoto1950-1959,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Aspiraties,Beschermende bril,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dagdromen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Grimassen,Hoed,Kijken naar,Kind,Kindertijd,Levensstijl,Modelvliegtuig,Omhoog kijken,Piloot,Speelgoed,Toneelkostuum,Verbeelding,Verticaal,Vliegeniersmuts,Vliegtuig,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile Archival image