Boy waiting for elevator with dragon costume. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy waiting for elevator with dragon costume.

Credits: 
Keri Pinzon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115004961
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.538 x 4.825 px (29,96 x 40,85 cm) - 300 dpi - 6,66 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Waiting For Elevator With Dragon Costume StockfotoKind,Halloween,Lift,Kostuum,Binnenopname,Kindertijd,Mensen,Draak,Onafhankelijkheid,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Avontuur,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Kleurenfoto,Machete,Mannelijk,Onschuld,Pret,Ten voeten uit,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Wachten,Washington staat,sabelPhotographer Collection: The Image Bank Keri Pinzon