Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy visiting the doctor : Stockfoto
Doctor doing check up of his patient.

Boy visiting the doctor

Credits: 
commerceandculturestock
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Doctor doing check up of his patient.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152873241
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.888 x 2.592 px (32,92 x 21,95 cm) - 300 dpi - 2,71 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Visiting The Doctor Stockfoto25-29 jaar,6-7 jaar,Afrikaanse etniciteit,Bamako,Bezoek,Bloeddrukmeter,Buitenopname,Dag,Dagboek,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jongens,Kaal geschoren hoofd,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mali,Mensen,Omlaag kijken,Onderzoeken,Ontbloot bovenlichaam,Patiënt,Stethoscoop,Tafel,Twee personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Moment Select sogodogo03/CFPDoctor doing check up of his patient.