Boy visiting the doctor : Stockfoto
Doctor doing check up of his patient.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy visiting the doctor

Credits: 
commerceandculturestock
Bijschrift:
Doctor doing check up of his patient.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152873241
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.888 x 2.592 px (32,92 x 21,95 cm) - 300 dpi - 2,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Visiting The Doctor StockfotoDokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Afrikaanse etniciteit,Patiënt,Kind,Stethoscoop,Onderzoeken,Kindertijd,Deskundigheid,Jongens,Ontbloot bovenlichaam,Bloeddrukmeter,Bezoek,Jong volwassen,Bamako,Buitenopname,Fotografie,Kijken,Twee personen,Mensen,25-29 jaar,6-7 jaar,Dag,Dagboek,Horizontaal,Jonge mannen,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Mali,Omlaag kijken,Tafel,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Moment Select sogodogo03/CFPDoctor doing check up of his patient.