Boy (2-4) using kitchen utensils as drum and helmet, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy (2-4) using kitchen utensils as drum and helmet, portrait

Credits: 
Ghislain & Marie David de Lossy
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200189736-001
Collectie:
Stone

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Using Kitchen Utensils As Drum And Helmet Portrait Stockfoto 200189736-001Spelen,Speels,Kindertijd,Ondeugendheid,Lawaai,Pret,Binnenopname,Verbeelding,Steelpan,Blootvoets,2-3 jaar,Eén persoon,In de camera kijken,Vergiet,Vindingrijk,Belichamen,Fotografie,Alleen één jongen,Europese etniciteit,Gestreept,Keuken - huis,Kleurenfoto,Portret,Staan,Vierkant,Alleen kinderen,Frontaal,Bovenkleding,Broek,Drumstok,Pollepel,Ten voeten uit,Vasthouden,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone