Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy taking photos with tablet of 2 classmates : Stockfoto
iPad, Shot in creative school classroom

Boy taking photos with tablet of 2 classmates

Credits: 
Klaus Vedfelt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
iPad, Shot in creative school classroom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143560407
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.388 x 3.694 px (45,62 x 31,28 cm) - 300 dpi - 17,1 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Taking Photos With Tablet Of 2 Classmates Stockfoto4-5 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Binnenopname,Dag,Denemarken,Digitale generatie,Draadloze technologie,Drie personen,Echte mensen,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Glimlachen,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Leren,Meisjes,Mensen,Opwinding,Pret,Saamhorigheid,Schoolkinderen,Sontregio,Staan,Tablet-pc,Vrijetijdskleding,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltiPad, Shot in creative school classroom