Boy taking photos with tablet of 2 classmates : Stockfoto
iPad, Shot in creative school classroom


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy taking photos with tablet of 2 classmates

Credits: 
Klaus Vedfelt
Bijschrift:
iPad, Shot in creative school classroom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143560407
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.388 x 3.694 px (45,62 x 31,28 cm) - 300 dpi - 17,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Taking Photos With Tablet Of 2 Classmates StockfotoKind,Staan,Tablet-pc,Klaslokaal,Binnenopname,Denemarken,Fotograferen,Jongens,Kindertijd,Opwinding,Afro-Amerikaanse etniciteit,Kopenhagen,Meisjes,4-5 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Dag,Draadloze technologie,Drie personen,Echte mensen,Fotografie,Fotografische Thema's,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Leren,Mensen,Pret,Saamhorigheid,Schoolkinderen,Sontregio,Vrijetijdskleding,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltiPad, Shot in creative school classroom