Boy standing with his new scooter in garden : Stockfoto
Boy standing with his new scooter in garden, Ambivere, Bergamo.

Boy standing with his new scooter in garden

Credits: 
Rosmarie Wirz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Boy standing with his new scooter in garden, Ambivere, Bergamo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142570693
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.083 x 4.083 px (34,57 x 34,57 cm) - 300 dpi - 8,33 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Standing With His New Scooter In Garden Stockfoto1982,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Bergamo,Bloem,Boom,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gazon,Gras,Hoed,In de camera kijken,Italië,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Nieuw,Onschuld,Plant,Portret,Retrostijl,Staan,Step,Ten voeten uit,Tuinpad,Vasthouden,Vervoer,Vierkant,Voor- of achtertuin,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1982 Rosmarie WirzBoy standing with his new scooter in garden, Ambivere, Bergamo.