Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy (11-13) standing on yacht holding up fish, smiling, portrait : Stockfoto
Cape Town, South Africa.

Boy (11-13) standing on yacht holding up fish, smiling, portrait

Credits: 
Louis Fox
Bijschrift:
Cape Town, South Africa.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200413466-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.672 x 4.896 px (31,09 x 41,45 cm) - 300 dpi - 4,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Standing On Yacht Holding Up Fish Smiling Portrait StockfotoVissen,Trots,Vis,Ontbloot bovenlichaam,12-13 jaar,Vasthouden,Blootvoets,Dek,In de camera kijken,Staan,Ten voeten uit,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Blauw,Buitenopname,Dag,Dood dier,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Horizon over water,Kleurenfoto,Portret,Verticaal,Vishengel,Wilde dieren,Wolk,Zee,Zomer,ZwembroekPhotographer Collection: The Image Bank Cape Town, South Africa.