Boy standing in front of fighter jet : Stockfoto
Young boy proudly standing in front of fighter jet at an aircraft museum.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy standing in front of fighter jet

Credits: 
Richard Newstead
Bijschrift:
Young boy proudly standing in front of fighter jet at an aircraft museum.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114389077
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.964 x 3.348 px (42,03 x 28,35 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Boy Standing In Front Of Fighter Jet StockfotoKind,Kindertijd,Archiefbeelden,Geluk,Museum,Ouderwets,Retrostijl,1980-1989,6-7 jaar,Aanraken,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Cambridgeshire,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gestreept,Gevechtsvliegtuig,Groot-Brittannië,Handen op de heupen,Herinneringen,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Leunen,Mannelijk,Mensen,Onschuld,Portret,Reisbestemmingen,Staan,Stralende lach,Trots,Vervoer,Voor,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Fototrove Richard NewsteadYoung boy proudly standing in front of fighter jet at an aircraft museum.