Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy standing in a cardboard box by the sea : Stockfoto
Boy wearing paper hat, standing in cardboard box on a beach, imagining that he is commanding a boat about to set sail.

Boy standing in a cardboard box by the sea

Credits: 
MECKY
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Boy wearing paper hat, standing in cardboard box on a beach, imagining that he is commanding a boat about to set sail.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151575514
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.917 x 3.688 px (41,63 x 31,23 cm) - 300 dpi - 16 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Standing In A Cardboard Box By The Sea Stockfoto2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Avontuur,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Californië,Dag,Exploratie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kartonnen doos,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Kustlijn,Laguna Beach,Mannelijk,Mensen,Pret,Reis,Speelgoedboot,Speels,Spelen,Strand,Van de zijkant,Verbeelding,Verenigde StatenPhotographer Collection: Photographer's Choice ©2012 Jens Lucking Photography - ALL RIGHTS RESERVEDBoy wearing paper hat, standing in cardboard box on a beach, imagining that he is commanding a boat about to set sail.