Boy sitting with dog : Stockfoto
Boy sitting with dog on bench.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy sitting with dog

Credits: 
MattJeacock
Bijschrift:
Boy sitting with dog on bench.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144759314
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.930 x 3.016 px (24,81 x 25,54 cm) - 300 dpi - 4,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Sitting With Dog StockfotoArchiefbeelden,Kind,Retrostijl,Hond,Kindertijd,Fotografie,Groot-Brittannië,Vriendschap,1982,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Banbury,Bank,Blond haar,Boom,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén dier,Eén persoon,Frontaal,Gedomesticeerde dieren,Hand op knie,Huisdier,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Onschuld,Oxfordshire,Schattig,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZittenPhotographer Collection: Fototrove © MattjeacockBoy sitting with dog on bench.