Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy (4-5) sitting on couch with hands clasped : Stockfoto
USA, New York City, Brooklyn

Boy (4-5) sitting on couch with hands clasped

Credits: 
Allison Michael Orenstein
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
USA, New York City, Brooklyn
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200545166-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.141 x 3.427 px (43,53 x 29,02 cm) - 300 dpi - 6,71 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Sitting On Couch With Hands Clasped Stockfoto4-5 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Bidden,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Handen ineengevouwen,Hoop,Horizontaal,Huis interieur,In de camera kijken,Kin in de hand,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Onschuld,Portret,Smeken,Sofa,T-Shirt,Tevreden,ZittenPhotographer Collection: Iconica USA, New York City, Brooklyn