Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy(7-9) sitting in school science laboratory : Stockfoto

Boy(7-9) sitting in school science laboratory

Credits: 
Nicholas Prior
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295257-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.505 x 2.844 px (29,68 x 24,08 cm) - 300 dpi - 8,59 MB
Release-informatie:
Model en property release
Boy Sitting In School Science Laboratory Stockfoto8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Aspiraties,Aziatische en Indiase etniciteit,Bekerglas,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Chemische stof,Dag,Dagdromen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekruld haar,Hoofd in de handen,Horizontaal,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Leren,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Scheikunde,Scheikundeles,Schooljongen,Twee objecten,Verenigde Staten,Verveling,Vloeistof,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Wonderkind,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank