A boy sits on a bunk bed surrounded by lizards. : Stockfoto

A boy sits on a bunk bed surrounded by lizards.

Credits: Curtis Johnson
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
76491191
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
4.350 x 4.106 px (36,83 x 34,76 cm) - 300 dpi - 6,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Boy Sits On A Bunk Bed Surrounded By Lizards Stockfoto 76491191Kameleon,Dromen,Gekko,Terrarium,Bed,Eén persoon,Jongens,Mensen,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Boa,Dierenthema's,Fantasie,Fotografie,Hagedis,Horizontaal,Iguana,In de camera kijken,Kind,Kleurenfoto,Middelgrote groep dieren,Portret,Python,SlaapkamerPhotographer Collection: Aurora+