Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy preparing to kick white football, close-up : Stockfoto

Boy preparing to kick white football, close-up

Credits: 
Will Heap
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141740437
Collectie:
Dorling Kindersley
Max. bestandsgrootte:
5.028 x 3.339 px (42,57 x 28,27 cm) - 300 dpi - 11,1 MB
Boy Preparing To Kick White Football Closeup StockfotoVoetbal,Voetbal,Close-up,Kind,Schoppen,Sport,Voetbalschoen,Jongens,Kindertijd,Scheenbeschermer,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Enkel object,Eén persoon,Fotografie,Gras,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de lucht zwevend,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Korte broek,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Mensen,Onderdeel van,Onderste deel,Op ooghoogte,Sok,Sportkleding,Vaardigheid,Voorbereiding,Vrijetijdsbesteding,WitPhotographer Collection: Dorling Kindersley