boy practicing jumps on his sidewalk scooter : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy practicing jumps on his sidewalk scooter

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160017175
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.455 x 5.192 px (29,25 x 43,96 cm) - 300 dpi - 7,55 MB
Boy Practicing Jumps On His Sidewalk Scooter StockfotoFietsen,Kind,Kindertijd,Step,Speels,Buitenwijk,Driewieler,Buitenopname,Hindernissen overkomen,Schans,Pret,4-5 jaar,6-7 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Aspiraties,Auto,Balans,Californië,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gebouw exterieur,Groei,Helm,Hoofddeksel,Kleurenfoto,Korte broek,Lucht,Mensen,Oprit,Risico,San Diego,Spontaan,Sporthelm,T-Shirt,Ten voeten uit,Twee personen,Uitdaging,Vaardigheid,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,WerkhelmPhotographer Collection: Taxi Stephen Simpson, Inc.