Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy (8-10) playing guitar : Stockfoto

Boy (8-10) playing guitar

Credits: 
Siri Stafford
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200398365-007
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.435 x 5.150 px (29,08 x 43,60 cm) - 300 dpi - 3,54 MB
Release-informatie:
Model release
Boy Playing Guitar Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Aspiraties,Benen gespreid,Broek,Bruin haar,Close-up,Cool,Das,Driekwartlengte,Een gek gezicht trekken,Een instrument plukken,Elektrische gitaar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gel,Gitarist,Grimassen,Half opgeschoren kapsel,Hanenkam,Hobby's,Inspanning,Jeugdcultuur,Kaal geschoren hoofd,Karakters,Kleurenfoto,Kort haar,Lawaai,Leren,Mode,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Overhemd,Passie,Portret,Punker,Rockmuziek,Schotse ruit,Staan,Stekeltjeshaar,Studiofoto,Tevredenheid,Trainen,Uitvoering,Vaardigheid,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Witte achtergrond,Wonderkind,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank