Boy playing guitar : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy playing guitar

Credits: 
Cultura/Spark Photographic
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108916671
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.125 x 3.417 px (43,39 x 28,93 cm) - 300 dpi - 6,2 MB
Boy Playing Guitar StockfotoFeesttent,Tent,Kind,Kamperen,Deken,Jongens,Speels,Spelen,Kindertijd,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Avontuur,Bruin haar,Buitenopname,Creativiteit,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gitaar,Gitarist,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Lagere schoolleeftijd,Landelijke scène,Mannelijk,Mensen,Natuur,Plezier,Pret,Touw,Uitvoering,Veld,Vrije tijd,Vrolijk,Wasknijper,Weekend activiteiten,Worcestershire,Zitten,Zorgeloos,newpremiumukPhotographer Collection: Riser