boy playing electric guitar in library : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy playing electric guitar in library

Credits: 
Andy Ryan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102416473
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.526 x 4.853 px (29,85 x 41,09 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Playing Electric Guitar In Library StockfotoKind,Lawaai,Muziek,Bibliotheek,Kindertijd,Spelen,Elektrische gitaar,Luidspreker,Onderwijs,Ondeugendheid,Zingen,Boek,Boekenplank,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,Binnenopname,Staan,Verenigde Staten,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Blond haar,Dag,Een gek gezicht trekken,Eén persoon,Fotografie,Houten vloer,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Mensen,Onscherpe achtergrond,Staat New York,Stad New York,Tong uitsteken,Vaardigheid,Vasthouden,VerticaalPhotographer Collection: Taxi Andy Ryan