Boy playing baseball : Stockfoto
Boy in little league baseball uniform standing in his backyard.
Bijschrift:
Boy in little league baseball uniform standing in his backyard.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142482841
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.421 x 3.600 px (20,50 x 30,48 cm) - 300 dpi - 4,35 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Playing Baseball Stockfoto1966,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Baseballhandschoen,Baseballpet,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Gras,Honkbal,Honkbal,Honkbaltenue,Jeugdhonkbal- en softbalcompetitie,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lucht,Mannelijk,Mensen,Onschuld,Retrostijl,Spelen,Staan,Ten voeten uit,Tevreden,Vasthouden,Verenigde Staten,Verhard erf,VerticaalPhotographer Collection: Fototrove ©2012 GammageBoy in little league baseball uniform standing in his backyard.