Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy outside front of house, bicycle upside down, spinning front wheel. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Boy outside front of house, bicycle upside down, spinning front wheel.

Boy outside front of house, bicycle upside down, spinning front wheel.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Boy outside front of house, bicycle upside down, spinning front wheel.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773636
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.718 x 4.803 px (31,48 x 40,67 cm) - 300 dpi - 11,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Outside Front Of House Bicycle Upside Down Spinning Front Wheel StockfotoFietsen,1950-1959,Autoband,Kind,Kindertijd,Retrostijl,Rijden,1950,Aantal mensen,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buitenopname,Draaien,Draaien,Europese etniciteit,Eén persoon,Fiets,Fotografie,Jongens,Mensen,Op z'n kop,Stadje,Stoep,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Voetgangerspad,Vrije tijd,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Boy outside front of house, bicycle upside down, spinning front wheel.