Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy (4-6) on deck with bowl and open package of  dog food : Stockfoto

Boy (4-6) on deck with bowl and open package of dog food

Credits: 
Holly Harris
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200028070-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.217 x 4.283 px (90,77 x 92,19 cm) - 118 dpi - 7,85 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy On Deck With Bowl And Open Package Of Dog Food StockfotoBalkon,Hondenbak,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Hondenvoer,Hoog standpunt,Houten vloer,Huisdier,Huisdiereigenaar,Huisdiervoeding,Huishoudklusjes,Hurken,In de camera kijken,Kindertijd,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mokken,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Portret,Ten voeten uit,Verantwoordelijkheid,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank