Boy learning from tablet computer : Stockfoto
10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy learning from tablet computer

Credits: 
Gandee Vasan
Bijschrift:
10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101881469
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.691 x 4.921 px (31,25 x 41,66 cm) - 300 dpi - 7,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Learning From Tablet Computer StockfotoKind,Futuristisch,Kindertijd,Ster,Leren,Dagdromen,Tablet-pc,Beschouwing,Planeet,Verbeelding,Techniek,Interactief,Eén persoon,Jongens,Mensen,Vooruitgang,10-11 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Beeldmanipulatie,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Fotografie,Frontaal,Hemden en shirts,Kin in de hand,Kleurenfoto,Leunen,Mannelijk,Omlaag kijken,Verticaal,ZittenPhotographer Collection: Iconica Gandee Vasan10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination