Boy learning from tablet computer : Stockfoto
10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination

Boy learning from tablet computer

Credits: 
Gandee Vasan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101881469
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.691 x 4.921 px (31,25 x 41,66 cm) - 300 dpi - 7,18 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Learning From Tablet Computer Stockfoto10-11 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Beeldmanipulatie,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dagdromen,Digitale generatie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Futuristisch,Hemden en shirts,Interactief,Jongens,Kin in de hand,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Leren,Leunen,Mannelijk,Mensen,Omlaag kijken,Planeet,Ster,Tablet-pc,Techniek,Verbeelding,Verticaal,Vooruitgang,ZittenPhotographer Collection: Iconica Gandee Vasan10 year old boy looking, reading and learning on tablet computer with planets and stars appearing in his imagination