Boy in Ocean with Water Shooter : Stockfoto
Child playing in Indian Ocean squirting water


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy in Ocean with Water Shooter

Credits: 
RJW
Bijschrift:
Child playing in Indian Ocean squirting water
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154870218
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 14,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy In Ocean With Water Shooter StockfotoMalediven,Pier,Strand,Mensen,Tropisch klimaat,Zonlicht,4-5 jaar,Afgelegen,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Golf,Horizon over water,Horizontaal,Indische oceaan,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lange zwembroek,Mannelijk,Pret,Speels,Spontaan,Sproeien,Strandvakantie,Ten voeten uit,Turquoise,Vakantie,Waden,Water,Waterlijn,Zand,ZomerPhotographer Collection: Taxi Robert WilsonChild playing in Indian Ocean squirting water