Boy in Ocean with Water Shooter : Stockfoto
Child playing in Indian Ocean squirting water

Boy in Ocean with Water Shooter

Credits: 
RJW
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Child playing in Indian Ocean squirting water
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154870218
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 14,1 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy In Ocean With Water Shooter Stockfoto4-5 jaar,Afgelegen,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Golf,Horizon over water,Horizontaal,Indische oceaan,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lange zwembroek,Malediven,Mannelijk,Mensen,Pier,Pret,Speels,Spontaan,Sproeien,Strand,Strandvakantie,Ten voeten uit,Tropisch klimaat,Turquoise,Vakantie,Waden,Water,Waterlijn,Zand,Zomer,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Robert WilsonChild playing in Indian Ocean squirting water