Boy holding bag full of fruits and vegetables in grocery store : Stockfoto
Couple shopping in grocery store


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy holding bag full of fruits and vegetables in grocery store

Credits: 
Daly and Newton
Bijschrift:
Couple shopping in grocery store
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107428648
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.556 x 3.838 px (38,57 x 32,50 cm) - 300 dpi - 14,6 MB
Boy Holding Bag Full Of Fruits And Vegetables In Grocery Store Stockfoto 107428648Supermarkt,Winkelen,Detailhandel,Klant,Volwassen vrouwen,Boodschappen,Kopen,Mannen,Consumentisme,Kiezen,Winkelwagentje,Keus,Huiselijk leven,Plank,Mensen,Twijfel,Beslissingen,Huishoudkosten,Nieuwsgierigheid,Gezonde voeding,Koopwaar,Variatie,Routine,Bedrijfsleven,Overvloed,Teamwerk,30-34 jaar,Frontaal,Groot-Brittannië,Hulp,Mid-volwassen vrouw,Twee personen,30-39 jaar,Concentratie,Zoeken,Banaan,Binnenopname,Europese etniciteit,Levensstijl,Liefde,Volwassen,Vriendin,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Broccoli,Bruin haar,Dag,Dranken en maaltijden,Duwen,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid volwassen koppel,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Saamhorigheid,Serieus,Staan,Tekstveld,Vriendje,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Couple shopping in grocery store