Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
boy getting eye exam looking through diopter : Stockfoto
Boy smiles while looking through diopter during medical examination at the optometrist office.

Boy getting eye exam looking through diopter

Bijschrift:
Boy smiles while looking through diopter during medical examination at the optometrist office.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158459799
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Allen Donikowski
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.300 x 2.294 px (27,94 x 19,42 cm) - 300 dpi - 2,74 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Boy Getting Eye Exam Looking Through Diopter Stockfoto 158459799Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Gezichtsvermogen,Opticien,Oogmeetapparaat,Kind,Meetinstrument,Fotografie,Optisch instrument,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Apparatuur,Aziatische en Indiase etniciteit,Brits-Columbia,Canada,Europese etniciteit,Eén persoon,Filipijnse etniciteit,Gemengde afkomst,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Metaal,Multi etnische groep,Portretfoto,Studiofoto,Tevreden,Vancouver - Canada,Witte achtergrondPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2012 Allen DonikowskiBoy smiles while looking through diopter during medical examination at the optometrist office.