Boy examining liquid in beaker : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy examining liquid in beaker

Credits: 
Cultura/Hybrid Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
122341973
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 5,67 MB
Boy Examining Liquid In Beaker Stockfoto 122341973Kind,Laboratorium,Kindertijd,Onderwijs,Scheikunde,Schoolgebouw,Leren,Studerende,Wetenschap,Schoolbord,Wetenschappelijk experiment,Enkel object,Klaslokaal,Laboratoriumjas,Studeren,Jongens,Ontdekking,Concentratie,Focus,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Bekerglas,Beschermende bril,Binnenopname,Bruin haar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Kaapstad,Kijken,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Ledematen,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Meten,Nauwkeurigheid,Nieuwsgierigheid,Onderzoek,Onderzoeken,Oppakken,Portretfoto,Serieus,Tekstveld,Veiligheidsmaatregelen,Vloeistof,Wetenschappelijk schoolprojectPhotographer Collection: Riser