Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy examining liquid in beaker : Stockfoto

Boy examining liquid in beaker

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Hybrid Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
122341973
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 5,67 MB
Release-informatie:
Model en property release
Boy Examining Liquid In Beaker Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Arbeidsveiligheid,Armen omhoog,Bekerglas,Beschermende bril,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Enkel object,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus,Fotografie,Gekruld haar,Horizontaal,Jongens,Kaapstad,Kijken,Kind,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Laboratorium,Laboratoriumjas,Lagere schoolleeftijd,Ledematen,Leren,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Meten,Nauwkeurigheid,Nieuwsgierigheid,Onderwijs,Onderzoek,Onderzoeken,Ontdekking,Oppakken,Portretfoto,Scheikunde,Schoolbord,Schoolgebouw,Serieus,Studeren,Studerende,Tekstveld,Veiligheidsmaatregelen,Vloeistof,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Wetenschappelijk schoolprojectPhotographer Collection: Cultura Exclusive