Boy drops his head on the beach in Dubai : Stockfoto
Summer and sun on the beach in Dubai

Boy drops his head on the beach in Dubai

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
Summer and sun on the beach in Dubai
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150415153
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Wereld, einddatum van beperking Perpetual.Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Denemarken, Denemarken - Faeröer
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 5.138 px (29,00 x 43,50 cm) - 300 dpi - 7,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Drops His Head On The Beach In Dubai Stockfoto 150415153Humor,Bizar,Illusie,Kind,Strand,Goocheltruc,Stunt,Vakantie,Druk - Spanning,Fotografie,Tiener,Mensen,Dubai,Jongens,Tienerjongens,Zand,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Speels,Spelen,12-13 jaar,Buigen,Echte mensen,Verenigde Arabische Emiraten,Verticaal,Breekbaarheid,Buitenopname,Oppakken,14-15 jaar,Dag,Jumeirah Beach Hotel,Kleurenfoto,Perzische Golfstaten,Ten voeten uit,Trekken,Twee personenPhotographer Collection: Taxi David TroodSummer and sun on the beach in Dubai