Boy drops his head on the beach in Dubai : Stockfoto
Summer and sun on the beach in Dubai


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy drops his head on the beach in Dubai

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
Summer and sun on the beach in Dubai
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Wereld, einddatum van beperking Perpetual.Mag niet worden gebruikt door klanten in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Denemarken, Denemarken - Faeröer, Wereld
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415153
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 5.138 px (29,00 x 43,50 cm) - 300 dpi - 7,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Drops His Head On The Beach In Dubai StockfotoHumor,Bizar,Illusie,Kind,Vakantie,Strand,Stunt,Tiener,Goocheltruc,Fotografie,Druk - Spanning,Tienerjongens,Mensen,Dubai,Jongens,Zand,Speels,Spelen,Buigen,Echte mensen,Twee personen,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,12-13 jaar,Buitenopname,Oppakken,Verenigde Arabische Emiraten,Verticaal,Breekbaarheid,Dag,Jumeirah Beach Hotel,Ten voeten uit,14-15 jaar,Kleurenfoto,Perzische Golfstaten,TrekkenPhotographer Collection: Taxi David TroodSummer and sun on the beach in Dubai