Boy blows-dry hair of his sister : Stockfoto
Brother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.

Boy blows-dry hair of his sister

Credits: 
Ursula Sander
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Brother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139296807
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.392 x 2.240 px (28,72 x 18,97 cm) - 300 dpi - 3,67 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Blowsdry Hair Of His Sister Stockfoto1981,2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Archiefbeelden,Badjas,Badkamer,Badkamer - huis,Binnenopname,Broer,Bruin haar,Drogen,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Haar föhnen,Haardroger,Haarverzorging,Horizontaal,Hulp,Hygiëne,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Met de ogen dicht,Nedersaksen,Plank,Portretfoto,Retrostijl,Saamhorigheid,Staan,Stippen,Twee personen,Vasthouden,Vrouwelijk,Wind,Woonruimte,Zorgzaamheid,ZusPhotographer Collection: Fototrove © 2012 Ursula SanderBrother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.