Boy blows-dry hair of his sister : Stockfoto
Brother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy blows-dry hair of his sister

Credits: 
Ursula Sander
Bijschrift:
Brother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139296807
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.392 x 2.240 px (28,72 x 18,97 cm) - 300 dpi - 3,67 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Blowsdry Hair Of His Sister StockfotoKind,Kindertijd,Fotografie,Hulp,Haardroger,Meisjes,Retrostijl,Woonruimte,Haar föhnen,Zorgzaamheid,1981,2-3 jaar,4-5 jaar,Alleen kinderen,Archiefbeelden,Badjas,Badkamer,Badkamer - huis,Binnenopname,Broer,Bruin haar,Drogen,Duitsland,Europese etniciteit,Haarverzorging,Horizontaal,Hygiëne,Jongens,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Met de ogen dicht,Nedersaksen,Plank,Portretfoto,Saamhorigheid,Staan,Stippen,Twee personen,Vasthouden,Vrouwelijk,Wind,ZusPhotographer Collection: Fototrove © 2012 Ursula SanderBrother (5 years) dries hair of his sister (3 years) with hairdryer in bathroom, both in bathrobe, Germany.