Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy balancing on bicycle, with happy children following. : Stockfoto
South-East Asia, Indonesia, West Nusa Tenggara, Lombok, Senaru

Boy balancing on bicycle, with happy children following.

Credits: 
Felix Hug
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
South-East Asia, Indonesia, West Nusa Tenggara, Lombok, Senaru
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103823719
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.966 x 2.644 px (33,58 x 22,39 cm) - 300 dpi - 5,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy Balancing On Bicycle With Happy Children Following StockfotoAlleen kinderen,Balans,Blootvoets,Buitenopname,Dag,Fiets,Fitness,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Gras,Horizontaal,In de camera kijken,Indonesië,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Landelijke scène,Lombok,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Onscherpe achtergrond,Plant,Portret,Pret,Sport,Ten voeten uit,Vervoer,Vervoermiddel,Volgen,Vrolijk,West Nusa Tenggara,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images South-East Asia, Indonesia, West Nusa Tenggara, Lombok, Senaru