Boy and his dog : Stockfoto
Boy and his German Shepherd mix dog looking out of window.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Boy and his dog

Credits: 
Rebecca Nelson
Bijschrift:
Boy and his German Shepherd mix dog looking out of window.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153320907
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.166 x 2.778 px (35,27 x 23,52 cm) - 300 dpi - 5,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy And His Dog StockfotoHond,Kind,Geluk,Mensen,Raam,Glimlachen,Duitse herder,Kindertijd,Binnenopname,Huisdier,Door het raam kijken,Eén persoon,Dierenthema's,Europese etniciteit,Buitenopname,Halsband,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gordijn,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Onschuld,Portretfoto,Verenigde Staten,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select copyright2012r.nelsonBoy and his German Shepherd mix dog looking out of window.