Boy and girl relaxing on bed : Stockfoto

Boy and girl relaxing on bed

Credits: 
Adam Weiss
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069509g-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 8,58 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy And Girl Relaxing On Bed StockfotoAlleen kinderen,Bed,Binnenopname,Bovenop,Close-up,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Huis interieur,In de camera kijken,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Liggen,Meisjes,Mensen,Met de ogen dicht,New Paltz,Ontspanning,Op de buik liggen,Portret,Portretfoto,Rusten,Saamhorigheid,Serene mensen,Slaapkamer,Slapen,Twee personen,Verbondenheid,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone