Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy and girl learning together with a computer : Stockfoto

Boy and girl learning together with a computer

Credits: 
Uwe Umstatter
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
130889354
Boy And Girl Learning Together With A Computer StockfotoJongens,Klaslokaal,Meisjes,Kind,Boek,Computer,Desktop-pc,Pubertijd,Studerende,Tiener,12-13 jaar,Huis interieur,Laptop,Notitieboek,Saamhorigheid,Volwassen student,Werken,10-11 jaar,Alle mensen,Binnenopname,Bleek gezicht,Blond haar,Breed,Bruin,Bruin haar,Bureau,Cijfer15,Computerapparatuur,Cursus,Document,Donker,Draadloze technologie,Elektronica,Elektronica-industrie,Europa,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Haartype,Hoop,Horizontaal,Huiswerk,Hulp,Ingenieurswerk,Internet,Kleurenfoto,Leren,Licht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke huid,Menselijke leeftijd,Mensen,Onderwijs,Online leren,Positieve emotie,Samenwerking,Schoolgebouw,Schoolmeisje,Serene mensen,Studiofoto,Succes,Tafel,Teamwerk,Techniek,Tekstboek,Tevreden,Tevredenheid,Troosten,Twee personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vreugde,Vriendin,Vriendschap,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: imageBROKER