Boy and elephant playing in park gazebo : Stockfoto


Getty Images Prestige


Boy and elephant playing in park gazebo

Credits: 
Dana Neibert
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
170262416
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.496 px (50,80 x 38,07 cm) - 300 dpi - 13,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy And Elephant Playing In Park Gazebo Stockfoto 170262416Gazebo,Surrealistisch,Park,Nacht,Kind,Dromen,Mensen,Olifant,Verlicht,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Boom,Buitenopname,Dierenthema's,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Pret,Silhouet,Speels,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone �2012 Dana Neibert