Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boy and elephant playing in park gazebo : Stockfoto

Boy and elephant playing in park gazebo

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
170262416
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Dana Neibert
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.496 px (50,80 x 38,07 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy And Elephant Playing In Park Gazebo Stockfoto 170262416Gazebo,Park,Surrealistisch,Kind,Nacht,Dromen,Mensen,Olifant,Verlicht,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Boom,Buitenopname,Dierenthema's,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Pret,Silhouet,Speels,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone ©2012 Dana Neibert