Boy and elephant playing in park gazebo : Stockfoto

Boy and elephant playing in park gazebo

Credits: 
Dana Neibert
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
170262416
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.496 px (50,80 x 38,07 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boy And Elephant Playing In Park Gazebo StockfotoAlleen kinderen,Alleen één jongen,Als in een droom,Boom,Buitenopname,Dierenthema's,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gazebo,Horizontaal,Kind,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mannelijk,Mensen,Nacht,Olifant,Park,Pret,Silhouet,Speels,Surrealistisch,Verenigde Staten,VerlichtPhotographer Collection: Stone ©2012 Dana Neibert