Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boxador wearing a red tie : Stockfoto
A Boxador wearing a red tie costume.

Boxador wearing a red tie

Bijschrift:
A Boxador wearing a red tie costume.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107776398
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Chad Latta
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 3.872 px (21,95 x 32,78 cm) - 300 dpi - 8,15 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boxador Wearing A Red Tie Stockfoto 107776398Buiten de context,Portret,Formele kleding,Das,Glimlachen,Goed gekleed,Zonder mensen,Hond van gemengd ras,Verticaal,Behang,Eén dier,Fotografie,Kleurenfoto,Studiofoto,VerkledenPhotographer Collection: Moment Select © 2010 Chad LattaA Boxador wearing a red tie costume.