Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boston terrier wearing party hat, lying on pink rug : Stockfoto
Latin name: Canis familiaris. Also called Yankee Terrier and Round Heads

Boston terrier wearing party hat, lying on pink rug

Credits: 
Meredith Parmelee
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Latin name: Canis familiaris. Also called Yankee Terrier and Round Heads
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
886785-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.957 x 4.057 px (33,50 x 34,35 cm) - 300 dpi - 4,76 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boston Terrier Wearing Party Hat Lying On Pink Rug StockfotoBinnenopname,Bontgekleurd,Bostonterriër,Close-up,Dag,Dier,Dierenkop,Dierenthema's,Eén dier,Feestmuts,Fotografie,Frontaal,Gedomesticeerde dieren,Geduld,Gespikkeld,Huisdier,Huisdierenkleding,Humor,Irritatie,Kegel,Kitsch,Kleding,Klein,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Liggen,Portretfoto,Pret,Roze,Terriër,Uitgeput,Verjaardag,Verticaal,Verveling,Verzadigde kleur,Viering of feestelijk evenement,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Latin name: Canis familiaris. Also called Yankee Terrier and Round Heads