Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Border Police : Stockfoto
Officers of the US Border Patrol using binoculars to survey the area.

Border Police

Credits: 
Three Lions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Officers of the US Border Patrol using binoculars to survey the area.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HQ2611-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.543 x 3.794 px (21,53 x 32,12 cm) - 300 dpi - 4,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Border Police Stockfoto1955,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Beroep,Beveiliging,Bos,Buitenopname,Canada,Consumerproduct,Controle,Criminaliteit,Emigratie en immigratie,Ergens doorheen kijken,Fotografie,Grens,Kijken naar,Kleding,Nauwkeurig toezicht,Nieuwsgierigheid,Noord-Amerika,Ongelukken en rampen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Politiedienst,Reportage,Spionage en toezicht,Twee personen,Uniform,Verrekijker,Verticaal,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive Officers of the US Border Patrol using binoculars to survey the area.